B. GELEN Et Al. , "Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.101, 2012
GELEN, B. Et Al. 2012. Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 101.
GELEN, B., Kelebek, H., & SELLİ, S., (2012). Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.101). Konya, Turkey
GELEN, BERFU, Hasim Kelebek, And SERKAN SELLİ. "Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
GELEN, BERFU Et Al. "Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.101, 2012
GELEN, B. Kelebek, H. And SELLİ, S. (2012) . "Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.101.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERFU GELEN Et Al. }, title={Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={101} }