M. GÜVEN And O. B. KARACA, "Farklı Yöntemlerle Kurumaddesi Artırılan Sütlerden Üretilen Yoğurtların Özellikleri," Gıda , vol.28, no.4, pp.429-436, 2003
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. 2003. Farklı Yöntemlerle Kurumaddesi Artırılan Sütlerden Üretilen Yoğurtların Özellikleri. Gıda , vol.28, no.4 , 429-436.
GÜVEN, M., & KARACA, O. B., (2003). Farklı Yöntemlerle Kurumaddesi Artırılan Sütlerden Üretilen Yoğurtların Özellikleri. Gıda , vol.28, no.4, 429-436.
GÜVEN, MEHMET, And OYA BERKAY KARACA. "Farklı Yöntemlerle Kurumaddesi Artırılan Sütlerden Üretilen Yoğurtların Özellikleri," Gıda , vol.28, no.4, 429-436, 2003
GÜVEN, MEHMET And KARACA, OYA B. . "Farklı Yöntemlerle Kurumaddesi Artırılan Sütlerden Üretilen Yoğurtların Özellikleri." Gıda , vol.28, no.4, pp.429-436, 2003
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. (2003) . "Farklı Yöntemlerle Kurumaddesi Artırılan Sütlerden Üretilen Yoğurtların Özellikleri." Gıda , vol.28, no.4, pp.429-436.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN And author={OYA BERKAY KARACA}, title={Farklı Yöntemlerle Kurumaddesi Artırılan Sütlerden Üretilen Yoğurtların Özellikleri}, journal={Gıda}, year=2003, pages={429-436} }