M. A. Çırak Et Al. , "Bitkisel Pıhtılaştırıcı Enzim Kaynakları İle Peynir Üretimi," 2.Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.189, 2019
Çırak, M. A. Et Al. 2019. Bitkisel Pıhtılaştırıcı Enzim Kaynakları İle Peynir Üretimi. 2.Ulusal Sütçülük Kongresi , (İzmir, Turkey), 189.
Çırak, M. A., TAŞPINAR, T., & GÜVEN, M., (2019). Bitkisel Pıhtılaştırıcı Enzim Kaynakları İle Peynir Üretimi . 2.Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.189). İzmir, Turkey
Çırak, Mehmet, TANSU TAŞPINAR, And MEHMET GÜVEN. "Bitkisel Pıhtılaştırıcı Enzim Kaynakları İle Peynir Üretimi," 2.Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Turkey, 2019
Çırak, Mehmet A. Et Al. "Bitkisel Pıhtılaştırıcı Enzim Kaynakları İle Peynir Üretimi." 2.Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, pp.189, 2019
Çırak, M. A. TAŞPINAR, T. And GÜVEN, M. (2019) . "Bitkisel Pıhtılaştırıcı Enzim Kaynakları İle Peynir Üretimi." 2.Ulusal Sütçülük Kongresi , İzmir, Turkey, p.189.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Ali Çırak Et Al. }, title={Bitkisel Pıhtılaştırıcı Enzim Kaynakları İle Peynir Üretimi}, congress name={2.Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={189} }