T. Cabaroğlu Et Al. , "DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ," In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Ankara: Nobel Yayınevi, 2022, pp.621-640.
Cabaroğlu, T. Et Al. DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ. 2022. In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Nobel Yayınevi, Ankara, 621-640.
Cabaroğlu, T., Özonur, A., & Darıcı, M., (2022). DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ. Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri (pp.621-640), Ankara: Nobel Yayınevi.
Cabaroğlu, TURGUT, ABDULLAH ÖZONUR, And MERVE DARICI. "DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ." In Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , 621-640. Ankara: Nobel Yayınevi, 2022
Cabaroğlu, TURGUT Et Al. "DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ." Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri , Nobel Yayınevi, 2022, pp.621-640.
Cabaroğlu, T. Özonur, A. And Darıcı, M. (2022) "DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ", Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri . Ankara: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, chaptertitle={DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ}, booktitle={ Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Ankara},year={2022} }