E. BALLI, "Gastronomi Turizmi ve Adana Mutfak Kültürü," 2. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.206-218, 2013
BALLI, E. 2013. Gastronomi Turizmi ve Adana Mutfak Kültürü. 2. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (Adana, Turkey), 206-218.
BALLI, E., (2013). Gastronomi Turizmi ve Adana Mutfak Kültürü . 2. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.206-218). Adana, Turkey
BALLI, ERDİNÇ. "Gastronomi Turizmi ve Adana Mutfak Kültürü," 2. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Adana, Turkey, 2013
BALLI, ERDİNÇ. "Gastronomi Turizmi ve Adana Mutfak Kültürü." 2. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.206-218, 2013
BALLI, E. (2013) . "Gastronomi Turizmi ve Adana Mutfak Kültürü." 2. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.206-218.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ERDİNÇ BALLI}, title={Gastronomi Turizmi ve Adana Mutfak Kültürü}, congress name={2. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2013}, pages={206-218} }