D. SAY And G. ÇOLAK, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi: Pozantı Ornegi," VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Gaziantep, Turkey, pp.689-697, 2017
SAY, D. And ÇOLAK, G. 2017. Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi: Pozantı Ornegi. VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , (Gaziantep, Turkey), 689-697.
SAY, D., & ÇOLAK, G., (2017). Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi: Pozantı Ornegi . VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (pp.689-697). Gaziantep, Turkey
SAY, DİLEK, And GÖKHAN ÇOLAK. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi: Pozantı Ornegi," VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gaziantep, Turkey, 2017
SAY, DİLEK And ÇOLAK, GÖKHAN. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi: Pozantı Ornegi." VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Gaziantep, Turkey, pp.689-697, 2017
SAY, D. And ÇOLAK, G. (2017) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi: Pozantı Ornegi." VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , Gaziantep, Turkey, pp.689-697.
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLEK SAY And author={GÖKHAN ÇOLAK}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi: Pozantı Ornegi}, congress name={VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2017}, pages={689-697} }