Atıf Formatları
Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. KELEBEK Et Al. , "Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması," Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , vol.1, Turkey, 2015

KELEBEK, H. Et Al. 2015. Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması. Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , (Turkey).

KELEBEK, H., KOLA, O., ÖZER, M. S., ÇETİN, A. E., KADİROĞLU, P., & SELLİ, S., (2015). Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması . Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Turkey

KELEBEK, HAŞİM Et Al. "Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması," Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Turkey, 2015

KELEBEK, HAŞİM Et Al. "Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması." Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Turkey, 2015

KELEBEK, H. Et Al. (2015) . "Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması." Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HAŞİM KELEBEK Et Al. }, title={Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması}, congress name={Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}