T. CABAROĞLU And A. Canbaş, ". Kabuk maserasyonunun Emir üzümünden elde edilen şarabın aroma maddeleri bileşimine etkisi," DÜNYA GIDA , vol.8, no.7, pp.64-70, 2003
CABAROĞLU, T. And Canbaş, A. 2003. . Kabuk maserasyonunun Emir üzümünden elde edilen şarabın aroma maddeleri bileşimine etkisi. DÜNYA GIDA , vol.8, no.7 , 64-70.
CABAROĞLU, T., & Canbaş, A., (2003). . Kabuk maserasyonunun Emir üzümünden elde edilen şarabın aroma maddeleri bileşimine etkisi. DÜNYA GIDA , vol.8, no.7, 64-70.
CABAROĞLU, TURGUT, And Ahmet Canbaş. ". Kabuk maserasyonunun Emir üzümünden elde edilen şarabın aroma maddeleri bileşimine etkisi," DÜNYA GIDA , vol.8, no.7, 64-70, 2003
CABAROĞLU, TURGUT And Canbaş, Ahmet. ". Kabuk maserasyonunun Emir üzümünden elde edilen şarabın aroma maddeleri bileşimine etkisi." DÜNYA GIDA , vol.8, no.7, pp.64-70, 2003
CABAROĞLU, T. And Canbaş, A. (2003) . ". Kabuk maserasyonunun Emir üzümünden elde edilen şarabın aroma maddeleri bileşimine etkisi." DÜNYA GIDA , vol.8, no.7, pp.64-70.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU And author={Ahmet Canbaş}, title={. Kabuk maserasyonunun Emir üzümünden elde edilen şarabın aroma maddeleri bileşimine etkisi}, journal={DÜNYA GIDA}, year=2003, pages={64-70} }