T. CABAROĞLU Et Al. , "Emir üzümünün şaraba işlenmesinde saf maya kullanımının aroma maddeleri üzerine etkisi," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, no.1, pp.137-143, 1999
CABAROĞLU, T. Et Al. 1999. Emir üzümünün şaraba işlenmesinde saf maya kullanımının aroma maddeleri üzerine etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, no.1 , 137-143.
CABAROĞLU, T., Canbaş, A., Gunata, Z., & BAYONOVE, C., (1999). Emir üzümünün şaraba işlenmesinde saf maya kullanımının aroma maddeleri üzerine etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, no.1, 137-143.
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Emir üzümünün şaraba işlenmesinde saf maya kullanımının aroma maddeleri üzerine etkisi," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, no.1, 137-143, 1999
CABAROĞLU, TURGUT Et Al. "Emir üzümünün şaraba işlenmesinde saf maya kullanımının aroma maddeleri üzerine etkisi." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, no.1, pp.137-143, 1999
CABAROĞLU, T. Et Al. (1999) . "Emir üzümünün şaraba işlenmesinde saf maya kullanımının aroma maddeleri üzerine etkisi." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.23, no.1, pp.137-143.
@article{article, author={TURGUT CABAROĞLU Et Al. }, title={Emir üzümünün şaraba işlenmesinde saf maya kullanımının aroma maddeleri üzerine etkisi}, journal={Turkish Journal of Agriculture and Forestry}, year=1999, pages={137-143} }