Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonuyla Ve Soğutularak Korunan Sütlerin Mikrobiyolojik Özellikleri," Gıda , 2001
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2001. Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonuyla Ve Soğutularak Korunan Sütlerin Mikrobiyolojik Özellikleri. Gıda .
ERGİNKAYA, Z., GÜVEN, M., & KARACA, O. B., (2001). Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonuyla Ve Soğutularak Korunan Sütlerin Mikrobiyolojik Özellikleri. Gıda .
ERGİNKAYA, ZERRİN, MEHMET GÜVEN, And OYA BERKAY KARACA. "Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonuyla Ve Soğutularak Korunan Sütlerin Mikrobiyolojik Özellikleri," Gıda , 2001
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonuyla Ve Soğutularak Korunan Sütlerin Mikrobiyolojik Özellikleri." Gıda , 2001
ERGİNKAYA, Z. GÜVEN, M. And KARACA, O. B. (2001) . "Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonuyla Ve Soğutularak Korunan Sütlerin Mikrobiyolojik Özellikleri." Gıda .
@article{article, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Laktoperoksidaz Sistemin Aktivasyonuyla Ve Soğutularak Korunan Sütlerin Mikrobiyolojik Özellikleri}, journal={Gıda}, year=2001}