Atıf Formatları
Türk usulü marine edilmiş piliç göğüs etlerinin bazi kalite kriterlerine marinasyon tekniklerinin ve süresinin etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. BENLİ Et Al. , "Türk usulü marine edilmiş piliç göğüs etlerinin bazi kalite kriterlerine marinasyon tekniklerinin ve süresinin etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1079-1082, 2015

BENLİ, H. Et Al. 2015. Türk usulü marine edilmiş piliç göğüs etlerinin bazi kalite kriterlerine marinasyon tekniklerinin ve süresinin etkisi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 1079-1082.

BENLİ, H., AĞÇAM, E., Geçgel, D., Küçük, A., Sıpçık, D. P., Kardeş, İ., ... Ak, M.(2015). Türk usulü marine edilmiş piliç göğüs etlerinin bazi kalite kriterlerine marinasyon tekniklerinin ve süresinin etkisi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1079-1082). Adana, Turkey

BENLİ, HAKAN Et Al. "Türk usulü marine edilmiş piliç göğüs etlerinin bazi kalite kriterlerine marinasyon tekniklerinin ve süresinin etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2015

BENLİ, HAKAN Et Al. "Türk usulü marine edilmiş piliç göğüs etlerinin bazi kalite kriterlerine marinasyon tekniklerinin ve süresinin etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1079-1082, 2015

BENLİ, H. Et Al. (2015) . "Türk usulü marine edilmiş piliç göğüs etlerinin bazi kalite kriterlerine marinasyon tekniklerinin ve süresinin etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.1079-1082.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HAKAN BENLİ Et Al. }, title={Türk usulü marine edilmiş piliç göğüs etlerinin bazi kalite kriterlerine marinasyon tekniklerinin ve süresinin etkisi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2015}, pages={1079-1082} }