H. ERTEN Et Al. , "Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS ile Belirlenmesi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.121, 2012
ERTEN, H. Et Al. 2012. Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS ile Belirlenmesi. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 121.
ERTEN, H., SELLİ, S., CABAROĞLU, T., Tanguler, H., Şen, K., & Bozdoğan, A., (2012). Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS ile Belirlenmesi . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.121). Konya, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS ile Belirlenmesi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS ile Belirlenmesi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.121, 2012
ERTEN, H. Et Al. (2012) . "Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS ile Belirlenmesi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.121.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS ile Belirlenmesi}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={121} }