U. Mutluer Et Al. , "Farklı Oranlarda Tuz İçeren Salamuralarda Depolanan Çiğ ve Isıl İşlem Uygulanmış Sütten Üretilen Sünme Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri.," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.750-754, 2014
Mutluer, U. Et Al. 2014. Farklı Oranlarda Tuz İçeren Salamuralarda Depolanan Çiğ ve Isıl İşlem Uygulanmış Sütten Üretilen Sünme Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri.. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 750-754.
Mutluer, U., GÜVEN, M., KARACA, O. B., & SAYDAM, İ. B., (2014). Farklı Oranlarda Tuz İçeren Salamuralarda Depolanan Çiğ ve Isıl İşlem Uygulanmış Sütten Üretilen Sünme Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.750-754). Adana, Turkey
Mutluer, Umut Et Al. "Farklı Oranlarda Tuz İçeren Salamuralarda Depolanan Çiğ ve Isıl İşlem Uygulanmış Sütten Üretilen Sünme Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri.," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
Mutluer, Umut Et Al. "Farklı Oranlarda Tuz İçeren Salamuralarda Depolanan Çiğ ve Isıl İşlem Uygulanmış Sütten Üretilen Sünme Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri.." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.750-754, 2014
Mutluer, U. Et Al. (2014) . "Farklı Oranlarda Tuz İçeren Salamuralarda Depolanan Çiğ ve Isıl İşlem Uygulanmış Sütten Üretilen Sünme Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri.." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.750-754.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Umut Mutluer Et Al. }, title={Farklı Oranlarda Tuz İçeren Salamuralarda Depolanan Çiğ ve Isıl İşlem Uygulanmış Sütten Üretilen Sünme Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri.}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={750-754} }