G. N. BORAN Et Al. , "Hamburger Ekmeği Üretiminde Farklı Düzeylerde Yağ İkame Maddeleri Kullanımının Bazı Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri.," International Mediterranean Science and Engineering Congress , vol.1, no.1, Adana, Turkey, pp.1527-1532, 2017
BORAN, G. N. Et Al. 2017. Hamburger Ekmeği Üretiminde Farklı Düzeylerde Yağ İkame Maddeleri Kullanımının Bazı Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri.. International Mediterranean Science and Engineering Congress , (Adana, Turkey), 1527-1532.
BORAN, G. N., KARATAŞ, N., & ÖZER, M. S., (2017). Hamburger Ekmeği Üretiminde Farklı Düzeylerde Yağ İkame Maddeleri Kullanımının Bazı Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri. . International Mediterranean Science and Engineering Congress (pp.1527-1532). Adana, Turkey
BORAN, GAMZE, Nesrin KARATAŞ, And MEHMET SERTAÇ ÖZER. "Hamburger Ekmeği Üretiminde Farklı Düzeylerde Yağ İkame Maddeleri Kullanımının Bazı Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri.," International Mediterranean Science and Engineering Congress, Adana, Turkey, 2017
BORAN, GAMZE N. Et Al. "Hamburger Ekmeği Üretiminde Farklı Düzeylerde Yağ İkame Maddeleri Kullanımının Bazı Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri.." International Mediterranean Science and Engineering Congress , Adana, Turkey, pp.1527-1532, 2017
BORAN, G. N. KARATAŞ, N. And ÖZER, M. S. (2017) . "Hamburger Ekmeği Üretiminde Farklı Düzeylerde Yağ İkame Maddeleri Kullanımının Bazı Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri.." International Mediterranean Science and Engineering Congress , Adana, Turkey, pp.1527-1532.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GAMZE NİL YAZICI Et Al. }, title={Hamburger Ekmeği Üretiminde Farklı Düzeylerde Yağ İkame Maddeleri Kullanımının Bazı Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri.}, congress name={International Mediterranean Science and Engineering Congress}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1527-1532} }