E. Çınar And N. GÜZELER, "Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Sade ve Çilekli dondurmaların Mikrobiyolojik Özellikleri.," Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.5, pp.89-98, 2010
Çınar, E. And GÜZELER, N. 2010. Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Sade ve Çilekli dondurmaların Mikrobiyolojik Özellikleri.. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.5 , 89-98.
Çınar, E., & GÜZELER, N., (2010). Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Sade ve Çilekli dondurmaların Mikrobiyolojik Özellikleri.. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.5, 89-98.
Çınar, Erdem, And NURAY GÜZELER. "Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Sade ve Çilekli dondurmaların Mikrobiyolojik Özellikleri.," Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.5, 89-98, 2010
Çınar, Erdem And GÜZELER, NURAY. "Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Sade ve Çilekli dondurmaların Mikrobiyolojik Özellikleri.." Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.5, pp.89-98, 2010
Çınar, E. And GÜZELER, N. (2010) . "Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Sade ve Çilekli dondurmaların Mikrobiyolojik Özellikleri.." Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.5, pp.89-98.
@article{article, author={Erdem Çınar And author={NURAY GÜZELER}, title={Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Sade ve Çilekli dondurmaların Mikrobiyolojik Özellikleri.}, journal={Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2010, pages={89-98} }