H. ERTEN Et Al. , "Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.916, 2014
ERTEN, H. Et Al. 2014. Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 916.
ERTEN, H., TANGÜLER, H., BOYACI GÜNDÜZ, C. P., AĞIRMAN, B., CABAROĞLU, T., & SELLİ, S., (2014). Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.916). Adana, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.916, 2014
ERTEN, H. Et Al. (2014) . "Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.916.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={916} }