L. SANGÜN And O. İ. GÜNEY, "Taze Balık Tüketƌm Alışkanlığının Demografƌk Özelliklere Göre Karşılaştırılması," 2 nd InternaƟ onal Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , 2017
SANGÜN, L. And GÜNEY, O. İ. 2017. Taze Balık Tüketƌm Alışkanlığının Demografƌk Özelliklere Göre Karşılaştırılması. 2 nd InternaƟ onal Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) .
SANGÜN, L., & GÜNEY, O. İ., (2017). Taze Balık Tüketƌm Alışkanlığının Demografƌk Özelliklere Göre Karşılaştırılması . 2 nd InternaƟ onal Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017)
SANGÜN, LEVENT, And OSMAN İNANÇ GÜNEY. "Taze Balık Tüketƌm Alışkanlığının Demografƌk Özelliklere Göre Karşılaştırılması," 2 nd InternaƟ onal Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 2017
SANGÜN, LEVENT And GÜNEY, OSMAN İ. . "Taze Balık Tüketƌm Alışkanlığının Demografƌk Özelliklere Göre Karşılaştırılması." 2 nd InternaƟ onal Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) , 2017
SANGÜN, L. And GÜNEY, O. İ. (2017) . "Taze Balık Tüketƌm Alışkanlığının Demografƌk Özelliklere Göre Karşılaştırılması." 2 nd InternaƟ onal Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017) .
@conferencepaper{conferencepaper, author={LEVENT SANGÜN And author={OSMAN İNANÇ GÜNEY}, title={Taze Balık Tüketƌm Alışkanlığının Demografƌk Özelliklere Göre Karşılaştırılması}, congress name={2 nd InternaƟ onal Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017)}, city={}, country={}, year={2017}}