H. ERTEN Et Al. , "Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri," GAP II. Tarım Kongresi , vol.1, Şanlıurfa, Turkey, pp.225-234, 2001
ERTEN, H. Et Al. 2001. Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri. GAP II. Tarım Kongresi , (Şanlıurfa, Turkey), 225-234.
ERTEN, H., Canbaş, A., ÜNAL, M. Ü., SELLİ, S., CABAROĞLU, T., & Deryaoğlu, A., (2001). Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri . GAP II. Tarım Kongresi (pp.225-234). Şanlıurfa, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri," GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 2001
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri." GAP II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.225-234, 2001
ERTEN, H. Et Al. (2001) . "Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri." GAP II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.225-234.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri}, congress name={GAP II. Tarım Kongresi}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2001}, pages={225-234} }