Y. UÇAR Et Al. , "Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri," XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.358, 2013
UÇAR, Y. Et Al. 2013. Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri. XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 358.
UÇAR, Y., KÜLEY BOĞA, E., BOĞA, M., BALIKÇI, E., GÖKDOĞAN, S., & YAZGAN, H., (2013). Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri . XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.358). İstanbul, Turkey
UÇAR, YILMAZ Et Al. "Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri," XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 2013
UÇAR, YILMAZ Et Al. "Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri." XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.358, 2013
UÇAR, Y. Et Al. (2013) . "Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri." XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, p.358.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YILMAZ UÇAR Et Al. }, title={Zeytin Yağı Yan Ürünlerinin Hamsi Etinden İzole Edilen Bakterilerin Gelişimi ve Biyojen Amin Üretimi Üzerine Etkileri}, congress name={XVII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2013}, pages={358} }