N. GÜZELER Et Al. , "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri," Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.95, 2009
GÜZELER, N. Et Al. 2009. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Denizli, Turkey), 95.
GÜZELER, N., Saydam, İ., & KARACA, O. B., (2009). Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri . Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.95). Denizli, Turkey
GÜZELER, NURAY, İ.Başar Saydam, And OYA BERKAY KARACA. "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri," Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2009
GÜZELER, NURAY Et Al. "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri." Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.95, 2009
GÜZELER, N. Saydam, İ. And KARACA, O. B. (2009) . "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri." Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Denizli, Turkey, p.95.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri}, congress name={Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2009}, pages={95} }