Citation Formats
Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÜZELER Et Al. , "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri," Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.95, 2009

GÜZELER, N. Et Al. 2009. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Denizli, Turkey), 95.

GÜZELER, N., Saydam, İ., & KARACA, O. B., (2009). Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri . Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu (pp.95). Denizli, Turkey

GÜZELER, NURAY, İ.Başar Saydam, And OYA BERKAY KARACA. "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri," Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2009

GÜZELER, NURAY Et Al. "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri." Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.95, 2009

GÜZELER, N. Saydam, İ. And KARACA, O. B. (2009) . "Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri." Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Denizli, Turkey, p.95.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri}, congress name={Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2009}, pages={95} }