H. ÖZKAN, "Makarnalık Buğdayda (Triticum durum) Elektroforetik ve Bazı Biyokimyasal Yöntemlerle Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," Makarnalık Buğday ve Mamülleri Simpozyumu , Ankara, Turkey, pp.227-230, 1993
ÖZKAN, H. 1993. Makarnalık Buğdayda (Triticum durum) Elektroforetik ve Bazı Biyokimyasal Yöntemlerle Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. Makarnalık Buğday ve Mamülleri Simpozyumu , (Ankara, Turkey), 227-230.
ÖZKAN, H., (1993). Makarnalık Buğdayda (Triticum durum) Elektroforetik ve Bazı Biyokimyasal Yöntemlerle Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi . Makarnalık Buğday ve Mamülleri Simpozyumu (pp.227-230). Ankara, Turkey
ÖZKAN, HAKAN. "Makarnalık Buğdayda (Triticum durum) Elektroforetik ve Bazı Biyokimyasal Yöntemlerle Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," Makarnalık Buğday ve Mamülleri Simpozyumu, Ankara, Turkey, 1993
ÖZKAN, HAKAN. "Makarnalık Buğdayda (Triticum durum) Elektroforetik ve Bazı Biyokimyasal Yöntemlerle Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." Makarnalık Buğday ve Mamülleri Simpozyumu , Ankara, Turkey, pp.227-230, 1993
ÖZKAN, H. (1993) . "Makarnalık Buğdayda (Triticum durum) Elektroforetik ve Bazı Biyokimyasal Yöntemlerle Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." Makarnalık Buğday ve Mamülleri Simpozyumu , Ankara, Turkey, pp.227-230.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAKAN ÖZKAN}, title={Makarnalık Buğdayda (Triticum durum) Elektroforetik ve Bazı Biyokimyasal Yöntemlerle Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={Makarnalık Buğday ve Mamülleri Simpozyumu}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={1993}, pages={227-230} }