A. KÜÇÜKGÜLMEZ Et Al. , "Kitosanın Gıda Sanayisinde Antimikrobiyal Madde Olarak Kullanımı," 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.51-52, 2010
KÜÇÜKGÜLMEZ, A. Et Al. 2010. Kitosanın Gıda Sanayisinde Antimikrobiyal Madde Olarak Kullanımı. 2. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 51-52.
KÜÇÜKGÜLMEZ, A., GELİBOLU, S., GERÇEK, G., ÇELİK, M., & YANAR, Y., (2010). Kitosanın Gıda Sanayisinde Antimikrobiyal Madde Olarak Kullanımı . 2. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.51-52). İstanbul, Turkey
KÜÇÜKGÜLMEZ, AYGÜL Et Al. "Kitosanın Gıda Sanayisinde Antimikrobiyal Madde Olarak Kullanımı," 2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2010
KÜÇÜKGÜLMEZ, AYGÜL K. Et Al. "Kitosanın Gıda Sanayisinde Antimikrobiyal Madde Olarak Kullanımı." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.51-52, 2010
KÜÇÜKGÜLMEZ, A. Et Al. (2010) . "Kitosanın Gıda Sanayisinde Antimikrobiyal Madde Olarak Kullanımı." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.51-52.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYGÜL KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM Et Al. }, title={Kitosanın Gıda Sanayisinde Antimikrobiyal Madde Olarak Kullanımı}, congress name={2. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2010}, pages={51-52} }