H. Çelik Et Al. , "Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Üniversite Öğrencilerinin Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Eğilimleri: Çukurova Üniversitesi Örneği," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.7, pp.1242-1249, 2021
Çelik, H. Et Al. 2021. Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Üniversite Öğrencilerinin Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Eğilimleri: Çukurova Üniversitesi Örneği. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.7 , 1242-1249.
Çelik, H., Çelik, A. D., Hayran, S., & Gül, A., (2021). Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Üniversite Öğrencilerinin Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Eğilimleri: Çukurova Üniversitesi Örneği. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.7, 1242-1249.
Çelik, Hüseyin Et Al. "Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Üniversite Öğrencilerinin Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Eğilimleri: Çukurova Üniversitesi Örneği," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.7, 1242-1249, 2021
Çelik, Hüseyin Et Al. "Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Üniversite Öğrencilerinin Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Eğilimleri: Çukurova Üniversitesi Örneği." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.7, pp.1242-1249, 2021
Çelik, H. Et Al. (2021) . "Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Üniversite Öğrencilerinin Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Eğilimleri: Çukurova Üniversitesi Örneği." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.9, no.7, pp.1242-1249.
@article{article, author={Hüseyin Çelik Et Al. }, title={Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Üniversite Öğrencilerinin Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Eğilimleri: Çukurova Üniversitesi Örneği}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2021, pages={1242-1249} }