K. Kendirli Et Al. , "Spirulina Kültürlerinde Besin Elementlerinin Farklı Oranlarda Kullanımın Kuru Madde ve Protein Düzeyine Etkisi," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.32, 2011
Kendirli, K. Et Al. 2011. Spirulina Kültürlerinde Besin Elementlerinin Farklı Oranlarda Kullanımın Kuru Madde ve Protein Düzeyine Etkisi. XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 32.
Kendirli, K., IŞIK, O., USLU, L., & Mutlu, Y., (2011). Spirulina Kültürlerinde Besin Elementlerinin Farklı Oranlarda Kullanımın Kuru Madde ve Protein Düzeyine Etkisi . XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.32). Antalya, Turkey
Kendirli, Kübra Et Al. "Spirulina Kültürlerinde Besin Elementlerinin Farklı Oranlarda Kullanımın Kuru Madde ve Protein Düzeyine Etkisi," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
Kendirli, Kübra Et Al. "Spirulina Kültürlerinde Besin Elementlerinin Farklı Oranlarda Kullanımın Kuru Madde ve Protein Düzeyine Etkisi." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.32, 2011
Kendirli, K. Et Al. (2011) . "Spirulina Kültürlerinde Besin Elementlerinin Farklı Oranlarda Kullanımın Kuru Madde ve Protein Düzeyine Etkisi." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.32.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kübra Kendirli Et Al. }, title={Spirulina Kültürlerinde Besin Elementlerinin Farklı Oranlarda Kullanımın Kuru Madde ve Protein Düzeyine Etkisi}, congress name={XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={32} }