Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Esansiyel Yağ Asitleri İle Zenginleştirilmiş Peynir Altı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Listeria innocua Üzerine Antimikrobiyel Etkileri," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1, 2013
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2013. Esansiyel Yağ Asitleri İle Zenginleştirilmiş Peynir Altı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Listeria innocua Üzerine Antimikrobiyel Etkileri. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 1.
ERGİNKAYA, Z., Ünal, E., & Kalkan, S., (2013). Esansiyel Yağ Asitleri İle Zenginleştirilmiş Peynir Altı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Listeria innocua Üzerine Antimikrobiyel Etkileri . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.1). Ankara, Turkey
ERGİNKAYA, ZERRİN, Emel Ünal, And Selin Kalkan. "Esansiyel Yağ Asitleri İle Zenginleştirilmiş Peynir Altı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Listeria innocua Üzerine Antimikrobiyel Etkileri," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2013
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Esansiyel Yağ Asitleri İle Zenginleştirilmiş Peynir Altı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Listeria innocua Üzerine Antimikrobiyel Etkileri." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1, 2013
ERGİNKAYA, Z. Ünal, E. And Kalkan, S. (2013) . "Esansiyel Yağ Asitleri İle Zenginleştirilmiş Peynir Altı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Listeria innocua Üzerine Antimikrobiyel Etkileri." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Esansiyel Yağ Asitleri İle Zenginleştirilmiş Peynir Altı Suyu Protein İzolatı Filmlerin Listeria innocua Üzerine Antimikrobiyel Etkileri}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2013}, pages={1} }