M. BAYKAL Et Al. , "AHTAPOT SÜBYE VE KALAMARIN MUTFAKLARDAKİ SUNUM ŞEKİLLERİ," Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi , İzmir, Turkey, pp.1, 2015
BAYKAL, M. Et Al. 2015. AHTAPOT SÜBYE VE KALAMARIN MUTFAKLARDAKİ SUNUM ŞEKİLLERİ. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi , (İzmir, Turkey), 1.
BAYKAL, M., KÜÇÜKGÜLMEZ, A., & ÇELİK, M., (2015). AHTAPOT SÜBYE VE KALAMARIN MUTFAKLARDAKİ SUNUM ŞEKİLLERİ . Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi (pp.1). İzmir, Turkey
BAYKAL, MEHTAP, AYGÜL KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM, And MEHMET ÇELİK. "AHTAPOT SÜBYE VE KALAMARIN MUTFAKLARDAKİ SUNUM ŞEKİLLERİ," Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
BAYKAL, MEHTAP Et Al. "AHTAPOT SÜBYE VE KALAMARIN MUTFAKLARDAKİ SUNUM ŞEKİLLERİ." Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi , İzmir, Turkey, pp.1, 2015
BAYKAL, M. KÜÇÜKGÜLMEZ, A. And ÇELİK, M. (2015) . "AHTAPOT SÜBYE VE KALAMARIN MUTFAKLARDAKİ SUNUM ŞEKİLLERİ." Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi , İzmir, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHTAP BAYKAL Et Al. }, title={AHTAPOT SÜBYE VE KALAMARIN MUTFAKLARDAKİ SUNUM ŞEKİLLERİ}, congress name={Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={1} }