N. DURAN Et Al. , "Çeşitli dondurma yöntemlerinin Hep-2 ve tavşan böbrek hücrelerinin kriyoprezervasyonundahücre canlılığına etkisi," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.58, no.2, pp.53-60, 2001
DURAN, N. Et Al. 2001. Çeşitli dondurma yöntemlerinin Hep-2 ve tavşan böbrek hücrelerinin kriyoprezervasyonundahücre canlılığına etkisi. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.58, no.2 , 53-60.
DURAN, N., YARKIN, F., & Allahverdiyev, A. M., (2001). Çeşitli dondurma yöntemlerinin Hep-2 ve tavşan böbrek hücrelerinin kriyoprezervasyonundahücre canlılığına etkisi. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.58, no.2, 53-60.
DURAN, NİZAMİ, FÜGEN YARKIN, And Adil M Allahverdiyev. "Çeşitli dondurma yöntemlerinin Hep-2 ve tavşan böbrek hücrelerinin kriyoprezervasyonundahücre canlılığına etkisi," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.58, no.2, 53-60, 2001
DURAN, NİZAMİ Et Al. "Çeşitli dondurma yöntemlerinin Hep-2 ve tavşan böbrek hücrelerinin kriyoprezervasyonundahücre canlılığına etkisi." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.58, no.2, pp.53-60, 2001
DURAN, N. YARKIN, F. And Allahverdiyev, A. M. (2001) . "Çeşitli dondurma yöntemlerinin Hep-2 ve tavşan böbrek hücrelerinin kriyoprezervasyonundahücre canlılığına etkisi." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.58, no.2, pp.53-60.
@article{article, author={NİZAMİ DURAN Et Al. }, title={Çeşitli dondurma yöntemlerinin Hep-2 ve tavşan böbrek hücrelerinin kriyoprezervasyonundahücre canlılığına etkisi}, journal={Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi}, year=2001, pages={53-60} }