O. EKREN Et Al. , "Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron MateryalininYüzey Sertliğine Etkisi," Journal of Ege University School of Dentistry , vol.35, no.3, pp.23-27, 2014
EKREN, O. Et Al. 2014. Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron MateryalininYüzey Sertliğine Etkisi. Journal of Ege University School of Dentistry , vol.35, no.3 , 23-27.
EKREN, O., AHMET, Ö., & CİHAN CEM, G., (2014). Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron MateryalininYüzey Sertliğine Etkisi. Journal of Ege University School of Dentistry , vol.35, no.3, 23-27.
EKREN, ORHUN, ÖZKÖMÜR AHMET, And GÜRBÜZ CİHAN CEM. "Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron MateryalininYüzey Sertliğine Etkisi," Journal of Ege University School of Dentistry , vol.35, no.3, 23-27, 2014
EKREN, ORHUN Et Al. "Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron MateryalininYüzey Sertliğine Etkisi." Journal of Ege University School of Dentistry , vol.35, no.3, pp.23-27, 2014
EKREN, O. AHMET, Ö. And CİHAN CEM, G. (2014) . "Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron MateryalininYüzey Sertliğine Etkisi." Journal of Ege University School of Dentistry , vol.35, no.3, pp.23-27.
@article{article, author={ORHUN EKREN Et Al. }, title={Besin Taklidi Sıvıların Üç Farklı Geçici Kron MateryalininYüzey Sertliğine Etkisi}, journal={Journal of Ege University School of Dentistry}, year=2014, pages={23-27} }