H. ERTEN And H. Tanguler, "Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonu Sırasında İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması," AKADEMİK GIDA , vol.10, no.2, pp.48-54, 2012
ERTEN, H. And Tanguler, H. 2012. Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonu Sırasında İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması. AKADEMİK GIDA , vol.10, no.2 , 48-54.
ERTEN, H., & Tanguler, H., (2012). Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonu Sırasında İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması. AKADEMİK GIDA , vol.10, no.2, 48-54.
ERTEN, HÜSEYİN, And Hasan Tanguler. "Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonu Sırasında İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması," AKADEMİK GIDA , vol.10, no.2, 48-54, 2012
ERTEN, HÜSEYİN And Tanguler, Hasan. "Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonu Sırasında İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması." AKADEMİK GIDA , vol.10, no.2, pp.48-54, 2012
ERTEN, H. And Tanguler, H. (2012) . "Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonu Sırasında İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması." AKADEMİK GIDA , vol.10, no.2, pp.48-54.
@article{article, author={HÜSEYİN ERTEN And author={Hasan Tanguler}, title={Şalgam Suyu Üretiminde Gerçekleştirilen Hamur Fermantasyonu Sırasında İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2012, pages={48-54} }