M. GÜVEN Et Al. , "Farklı Tuzlardan Hazırlanan Salamuralarda Tuzlanan ve Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Özellikleri," GAP II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.401-410, 2001
GÜVEN, M. Et Al. 2001. Farklı Tuzlardan Hazırlanan Salamuralarda Tuzlanan ve Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Özellikleri. GAP II. Tarım Kongresi , (Şanlıurfa, Turkey), 401-410.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., & Hayaloğlu, A. A., (2001). Farklı Tuzlardan Hazırlanan Salamuralarda Tuzlanan ve Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Özellikleri . GAP II. Tarım Kongresi (pp.401-410). Şanlıurfa, Turkey
GÜVEN, MEHMET, OYA BERKAY KARACA, And Ali Adnan Hayaloğlu. "Farklı Tuzlardan Hazırlanan Salamuralarda Tuzlanan ve Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Özellikleri," GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 2001
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Farklı Tuzlardan Hazırlanan Salamuralarda Tuzlanan ve Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Özellikleri." GAP II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.401-410, 2001
GÜVEN, M. KARACA, O. B. And Hayaloğlu, A. A. (2001) . "Farklı Tuzlardan Hazırlanan Salamuralarda Tuzlanan ve Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Özellikleri." GAP II. Tarım Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.401-410.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Farklı Tuzlardan Hazırlanan Salamuralarda Tuzlanan ve Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Özellikleri}, congress name={GAP II. Tarım Kongresi}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2001}, pages={401-410} }