Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Probiyotik Bitter Çikolata Üretiminde Mikroenkapsüle Lactobacillus rhamnosus Kullanımı," GIDA , vol.44, no.2, pp.238-247, 2019
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2019. Probiyotik Bitter Çikolata Üretiminde Mikroenkapsüle Lactobacillus rhamnosus Kullanımı. GIDA , vol.44, no.2 , 238-247.
ERGİNKAYA, Z., SARIKODAL, E., ÖZKÜTÜK, S. T., KONURAY, G., & ÜNAL TURHAN, E., (2019). Probiyotik Bitter Çikolata Üretiminde Mikroenkapsüle Lactobacillus rhamnosus Kullanımı. GIDA , vol.44, no.2, 238-247.
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Probiyotik Bitter Çikolata Üretiminde Mikroenkapsüle Lactobacillus rhamnosus Kullanımı," GIDA , vol.44, no.2, 238-247, 2019
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Probiyotik Bitter Çikolata Üretiminde Mikroenkapsüle Lactobacillus rhamnosus Kullanımı." GIDA , vol.44, no.2, pp.238-247, 2019
ERGİNKAYA, Z. Et Al. (2019) . "Probiyotik Bitter Çikolata Üretiminde Mikroenkapsüle Lactobacillus rhamnosus Kullanımı." GIDA , vol.44, no.2, pp.238-247.
@article{article, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Probiyotik Bitter Çikolata Üretiminde Mikroenkapsüle Lactobacillus rhamnosus Kullanımı}, journal={GIDA}, year=2019, pages={238-247} }