R. İ. Nazlı, "Farklı Seyreltik Sodyum Hidroksit Ön İşlem Metotlarının Kargı Kamışı (Arundo donax L.) Bitkisinden Fermente Olabilir Şeker ve Etanol Üretimine Etkileri," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.1, pp.81-92, 2021
Nazlı, R. İ. 2021. Farklı Seyreltik Sodyum Hidroksit Ön İşlem Metotlarının Kargı Kamışı (Arundo donax L.) Bitkisinden Fermente Olabilir Şeker ve Etanol Üretimine Etkileri. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.1 , 81-92.
Nazlı, R. İ., (2021). Farklı Seyreltik Sodyum Hidroksit Ön İşlem Metotlarının Kargı Kamışı (Arundo donax L.) Bitkisinden Fermente Olabilir Şeker ve Etanol Üretimine Etkileri. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.1, 81-92.
Nazlı, RECEP. "Farklı Seyreltik Sodyum Hidroksit Ön İşlem Metotlarının Kargı Kamışı (Arundo donax L.) Bitkisinden Fermente Olabilir Şeker ve Etanol Üretimine Etkileri," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.1, 81-92, 2021
Nazlı, RECEP İ. . "Farklı Seyreltik Sodyum Hidroksit Ön İşlem Metotlarının Kargı Kamışı (Arundo donax L.) Bitkisinden Fermente Olabilir Şeker ve Etanol Üretimine Etkileri." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.1, pp.81-92, 2021
Nazlı, R. İ. (2021) . "Farklı Seyreltik Sodyum Hidroksit Ön İşlem Metotlarının Kargı Kamışı (Arundo donax L.) Bitkisinden Fermente Olabilir Şeker ve Etanol Üretimine Etkileri." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.36, no.1, pp.81-92.
@article{article, author={RECEP İRFAN NAZLI}, title={Farklı Seyreltik Sodyum Hidroksit Ön İşlem Metotlarının Kargı Kamışı (Arundo donax L.) Bitkisinden Fermente Olabilir Şeker ve Etanol Üretimine Etkileri}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)}, year=2021, pages={81-92} }