M. CANOĞLU And E. BALLI, "TÜKETİCİLERİN KEBAP RESTORANI TERCİHLERİNİ ETKİLEYENFAKTÖRLER – ADANA ÖRNEĞİ," ORGANİZASYON VE YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.10, no.1, pp.30-43, 2018
CANOĞLU, M. And BALLI, E. 2018. TÜKETİCİLERİN KEBAP RESTORANI TERCİHLERİNİ ETKİLEYENFAKTÖRLER – ADANA ÖRNEĞİ. ORGANİZASYON VE YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.10, no.1 , 30-43.
CANOĞLU, M., & BALLI, E., (2018). TÜKETİCİLERİN KEBAP RESTORANI TERCİHLERİNİ ETKİLEYENFAKTÖRLER – ADANA ÖRNEĞİ. ORGANİZASYON VE YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.10, no.1, 30-43.
CANOĞLU, MELTEM, And ERDİNÇ BALLI. "TÜKETİCİLERİN KEBAP RESTORANI TERCİHLERİNİ ETKİLEYENFAKTÖRLER – ADANA ÖRNEĞİ," ORGANİZASYON VE YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.10, no.1, 30-43, 2018
CANOĞLU, MELTEM And BALLI, ERDİNÇ. "TÜKETİCİLERİN KEBAP RESTORANI TERCİHLERİNİ ETKİLEYENFAKTÖRLER – ADANA ÖRNEĞİ." ORGANİZASYON VE YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.10, no.1, pp.30-43, 2018
CANOĞLU, M. And BALLI, E. (2018) . "TÜKETİCİLERİN KEBAP RESTORANI TERCİHLERİNİ ETKİLEYENFAKTÖRLER – ADANA ÖRNEĞİ." ORGANİZASYON VE YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ , vol.10, no.1, pp.30-43.
@article{article, author={MELTEM CANOĞLU And author={ERDİNÇ BALLI}, title={TÜKETİCİLERİN KEBAP RESTORANI TERCİHLERİNİ ETKİLEYENFAKTÖRLER – ADANA ÖRNEĞİ}, journal={ORGANİZASYON VE YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ}, year=2018, pages={30-43} }