D. SAY And G. ÇOLAK, "Yöresel Gıda Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Pozantı Örneği," VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU , 2017
SAY, D. And ÇOLAK, G. 2017. Yöresel Gıda Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Pozantı Örneği. VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU .
SAY, D., & ÇOLAK, G., (2017). Yöresel Gıda Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Pozantı Örneği . VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU
SAY, DİLEK, And GÖKHAN ÇOLAK. "Yöresel Gıda Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Pozantı Örneği," VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 2017
SAY, DİLEK And ÇOLAK, GÖKHAN. "Yöresel Gıda Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Pozantı Örneği." VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU , 2017
SAY, D. And ÇOLAK, G. (2017) . "Yöresel Gıda Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Pozantı Örneği." VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU .
@conferencepaper{conferencepaper, author={DİLEK SAY And author={GÖKHAN ÇOLAK}, title={Yöresel Gıda Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Pozantı Örneği}, congress name={VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU}, city={}, country={}, year={2017}}