S. Polat And N. GÜZELER, "Farklı Starter Kültür Kullanarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri," Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, no.2, pp.220-228, 2010
Polat, S. And GÜZELER, N. 2010. Farklı Starter Kültür Kullanarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, no.2 , 220-228.
Polat, S., & GÜZELER, N., (2010). Farklı Starter Kültür Kullanarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri. Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, no.2, 220-228.
Polat, Sami, And NURAY GÜZELER. "Farklı Starter Kültür Kullanarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri," Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, no.2, 220-228, 2010
Polat, Sami And GÜZELER, NURAY. "Farklı Starter Kültür Kullanarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri." Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, no.2, pp.220-228, 2010
Polat, S. And GÜZELER, N. (2010) . "Farklı Starter Kültür Kullanarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri." Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.22, no.2, pp.220-228.
@article{article, author={Sami Polat And author={NURAY GÜZELER}, title={Farklı Starter Kültür Kullanarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri}, journal={Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2010, pages={220-228} }