G. Khudoıberdıeva Et Al. , "EFFECTS OF CARAMEL FOOD COLOR ON INSULIN," 26. Ulusal Ve 1. Uluslararası Farmakoloji Kongresi , pp.372-373, 2021
Khudoıberdıeva, G. Et Al. 2021. EFFECTS OF CARAMEL FOOD COLOR ON INSULIN. 26. Ulusal Ve 1. Uluslararası Farmakoloji Kongresi , 372-373.
Khudoıberdıeva, G., Arslan, B. N., Büyüknacar, H. S., Yaktubay Döndaş, N., & Göçmen, C., (2021). EFFECTS OF CARAMEL FOOD COLOR ON INSULIN . 26. Ulusal Ve 1. Uluslararası Farmakoloji Kongresi (pp.372-373).
Khudoıberdıeva, Guljahon Et Al. "EFFECTS OF CARAMEL FOOD COLOR ON INSULIN," 26. Ulusal Ve 1. Uluslararası Farmakoloji Kongresi, 2021
Khudoıberdıeva, Guljahon Et Al. "EFFECTS OF CARAMEL FOOD COLOR ON INSULIN." 26. Ulusal Ve 1. Uluslararası Farmakoloji Kongresi , pp.372-373, 2021
Khudoıberdıeva, G. Et Al. (2021) . "EFFECTS OF CARAMEL FOOD COLOR ON INSULIN." 26. Ulusal Ve 1. Uluslararası Farmakoloji Kongresi , pp.372-373.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Guljahon Khudoıberdıeva Et Al. }, title={EFFECTS OF CARAMEL FOOD COLOR ON INSULIN}, congress name={26. Ulusal Ve 1. Uluslararası Farmakoloji Kongresi}, city={}, country={}, year={2021}, pages={372-373} }