N. GÜZELER Et Al. , "Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.33, no.1, pp.1-6, 2018
GÜZELER, N. Et Al. 2018. Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.33, no.1 , 1-6.
GÜZELER, N., Mesgari, F., & ÖZBEK, Ç., (2018). Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri. Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.33, no.1, 1-6.
GÜZELER, NURAY, Fazaleh Mesgari, And Çağla ÖZBEK. "Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri," Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.33, no.1, 1-6, 2018
GÜZELER, NURAY Et Al. "Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.33, no.1, pp.1-6, 2018
GÜZELER, N. Mesgari, F. And ÖZBEK, Ç. (2018) . "Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri." Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.33, no.1, pp.1-6.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2018, pages={1-6} }