I. VAR ÖNGEL Et Al. , "Geleneksel Meyve Ekşileri ve Antimikrobiyal Özellikleri," Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, 2016
VAR ÖNGEL, I. Et Al. 2016. Geleneksel Meyve Ekşileri ve Antimikrobiyal Özellikleri. Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (İstanbul, Turkey).
VAR ÖNGEL, I., SAĞLAM, S., & KAMBEROĞLU, M. A., (2016). Geleneksel Meyve Ekşileri ve Antimikrobiyal Özellikleri . Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey
VAR ÖNGEL, IŞIL, SELİN SAĞLAM, And MUHARREM ARAP KAMBEROĞLU. "Geleneksel Meyve Ekşileri ve Antimikrobiyal Özellikleri," Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey, 2016
VAR ÖNGEL, IŞIL Et Al. "Geleneksel Meyve Ekşileri ve Antimikrobiyal Özellikleri." Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, 2016
VAR ÖNGEL, I. SAĞLAM, S. And KAMBEROĞLU, M. A. (2016) . "Geleneksel Meyve Ekşileri ve Antimikrobiyal Özellikleri." Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Geleneksel Meyve Ekşileri ve Antimikrobiyal Özellikleri}, congress name={Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}}