O. B. KARACA And M. GÜVEN, "Hatay Sünme Peynirinin Yapılışı, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.236-241, 2004
KARACA, O. B. And GÜVEN, M. 2004. Hatay Sünme Peynirinin Yapılışı, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 236-241.
KARACA, O. B., & GÜVEN, M., (2004). Hatay Sünme Peynirinin Yapılışı, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.236-241). Van, Turkey
KARACA, OYA, And MEHMET GÜVEN. "Hatay Sünme Peynirinin Yapılışı, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2004
KARACA, OYA B. And GÜVEN, MEHMET. "Hatay Sünme Peynirinin Yapılışı, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.236-241, 2004
KARACA, O. B. And GÜVEN, M. (2004) . "Hatay Sünme Peynirinin Yapılışı, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.236-241.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OYA BERKAY KARACA And author={MEHMET GÜVEN}, title={Hatay Sünme Peynirinin Yapılışı, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2004}, pages={236-241} }