H. ERTEN Et Al. , "Şalgam Suyu: Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü," 4. Geleneksel Gıdalae Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.916, 2014
ERTEN, H. Et Al. 2014. Şalgam Suyu: Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü. 4. Geleneksel Gıdalae Sempozyumu , (Adana, Turkey), 916.
ERTEN, H., Tangüler, H., BOYACI GÜNDÜZ, C. P., AĞIRMAN, B., CABAROĞLU, T., & SELLİ, S., (2014). Şalgam Suyu: Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü . 4. Geleneksel Gıdalae Sempozyumu (pp.916). Adana, Turkey
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Şalgam Suyu: Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü," 4. Geleneksel Gıdalae Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Şalgam Suyu: Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü." 4. Geleneksel Gıdalae Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.916, 2014
ERTEN, H. Et Al. (2014) . "Şalgam Suyu: Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü." 4. Geleneksel Gıdalae Sempozyumu , Adana, Turkey, p.916.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Şalgam Suyu: Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü}, congress name={4. Geleneksel Gıdalae Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={916} }